Documenten

U kunt een Documenten-sjabloon aanmaken en nadien gebruiken vanuit elk patiëntendosser. In het sjabloon zullen velden worden opgenomen. Deze velden worden ingevuld met de dossiergegevens van de patënt. Het overzicht zal u een lijst geven van de al aangemaakte sjablonen.

Overzicht

Het overzicht toont u een lijst met de aangemaakte sjablonen.

Deze lijst krijgt u te zien als u een brief wenst op te stellen voor de patiënt, zodat u het juiste document op dat moment kunt selecteren.

Nieuw

Als u een nieuw sjabloon wil opstellen, klikt u op de knop 'Nieuw'.

Het scherm zal worden verdeeld in twee delen. De linkerkolom toont u de velden die kunnen worden opgenomen in het sjabloon. Het rechterdeel van het scherm zal het uiteindelijke sjabloon bevatten.

Als u een veld wilt opnemen in het sjabloon, kunt u een hoofdtak aanklikken. De velden die kunnen worden opgenomen in het sjabloon zullen worden weergeven.

Vb. administratieve details van de patiënt

U klikt op het gewenste veld en dit zal worden toegevoegd aan het sjabloon, als een tag die vervangen zal worden door de patiëntinformatie.

Om het sjabloon op te slaan, klikt u op de knop 'Bewaar'.

Sjabloon kopiëren

U kunt van een bestaand sjabloon starten om een nieuw sjabloon aan te maken. Hiervoor selecteert u het sjabloon en klikt u op de knop  om te kopiëren. Het scherm om een nieuw sjabloon aan te maken zal worden geopend, met het geselecteerde sjabloon als tekst. U kunt een titel geven aan het nieuwe sjabloon, wijzigen uitvoeren en nadien bewaren om toe te voegen aan het overzicht van de sjablonen.

Sjabloon wijzigen

U selecteert het sjabloon in het overzicht en klikt op de knop  om het geselecteerde sjabloon te wijzigen. U voert de wijzigingen uit en klikt nadien op de knop bewaren.

OPM: u kunt enkel zelf gemaakte/gekopieerde sjablonen wijzigen, geen sjablonen die standaard in CareConnect zitten.

Sjabloon verwijderen

U selecteert het sjabloon in het overzicht en klikt op de knop  om het geselecteerde sjabloon te verwijderen.